مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 آذر 1400 ساعت 05:352021-12-14اجتماعي

روکش آسفالت، راهکار چاله های مسیر تونل مشاع


رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای هراز گفت: بحث لکه گیری برای جلوگیری از مشکلات تردد در دستور کار است و راهکار حل مشکل اجرای عملیات روکش آسفالت است که انشاالله در دی ماه انجام خواهد شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، در پی دردسرهای تونل مشاع یا همان تونل امامزاده هاشم جاده هراز که پایان هفته گذشته تعداد زیادی از خودروها پنچر شده و مجبور به تعویض لاستیک خودروشان شدند که در این باره علی نوری پور رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای هراز، اظهار کرد: این مشکل برطرف شده ولی باید شاهد روکش آسفالت باشیم تا این موارد تکرار نشود، البته دلیل این مشکل سرعت زیاد خودروها هم است.

وی افزود: به دلیل یخ زدگی، ریزش آب شاهد ایجاد چاله هایی در این مسیر هستیم به طوری که بحث لکه گیری هم پاسخگو نیست و باید روکش آسفالت انجام شود.

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای هراز با بیان اینکه هنوز این تونل به صورت کامل تحویل نشده است، اضافه کرد: قرار شد در دی ماه پس از انسداد،کاملا این مسیر را در اختیار راهداری قرار دهند و عملیات روکش آسفالت این محور انجام شود.

این مسوول یادآور شد: البته درحال حاضر بحث هدایت آب به صورت روزانه انجام می شود تا در داخل تونل یخ ببندد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روکش آسفالت، راهکار چاله های مسیر تونل مشاع

روکش آسفالت، راهکار چاله های مسیر تونل مشاع