مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 آذر 1400 ساعت 07:452021-12-12اقتصادي

پیشنهاد شورای ثبات مالی برای سیاست گذاری نرخ ارز / سود سهام عدالت سال 99 تا پایان امسال پرداخت می شود


رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه سود سهام عدالت سال 98 به میزان 98 درصد پرداخت شد، گفت: تلاش می کنیم تا پایان سال جاری سود عملکرد سال 99 سهام عدالت هم به صورت کامل پرداخت شود.

- به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مجید عشقی رییس این مسأله مطرح می شود و نحوه دریافت مبالغ سود از شرکت های سرمایه پذیر و پرداخت به ذی نفعان سهام عدالت تصمیم گیری می شود و تلاش بر این است تا پایان سال جاری سود سهام عدالت سال گذشته هم پرداخت شود.

عشقی در مورد کشف ماینرهای رمزارز در ساختمان بورس تهران گفت: همه ماینرهای کشف شده مربوط به شرکت بورس بوده که به مدت 2 تا 3 ماه فعال بوده بعد از آن راکد بوده و فعالیتی نداشته به هر حال تخلفی صورت گرفته که در کمیته تخلفات سازمان بورس به آن رسیدگی شده و رأی بدوی هم صادر شده اما هنوز نهایی نشده است و در صورت نهایی شدن اجرا خواهد شد.

وی گفت: هم از کمیته پیگیری تخلفات و هم از دستگاه های مرتبط پیگیر موضوع هستیم البته کل رقم خرید دستگاه های ماینر عدد ناچیزی بوده و ابعاد آن گسترده نیست که بخواهیم در مورد آن مستمراً سخن بگوییم بلکه قطعا وقتی رأی قطعی صادر شود با آن برخورد می شود اگر نیازی به سلب صلاحیت افرادی باشد اقدام می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیشنهاد شورای ثبات مالی برای سیاست گذاری نرخ ارز / سود سهام عدالت سال 99 تا پایان امسال پرداخت می شود

پیشنهاد شورای ثبات مالی برای سیاست گذاری نرخ ارز / سود سهام عدالت سال 99 تا پایان امسال پرداخت می شود