مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 آذر 1400 ساعت 11:552021-12-11پزشكي

کرونا در فارس 100 نفر را بستری کرد و 6 قربانی گرفت


سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با اشاره به تداوم روند نزولی شیوع کرونا در استان فارس، اعلام کرد که طی 24 ساعت گذشته این بیماری در فارس 100 نفر را بستری کرد و 6 قربانی هم گرفت.

- دکتر عباس رضاییان زاده شنبه 20 آذرماه در خصوص تازه ترین آمارهای مربوط به شیوع کروناویروس در استان فارس، به خبرنگاران گفت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، یک میلیون و 785 هزار و 132 تست تشخیص کرونا در فارس تهیه و منجر به شناسایی 505 هزار و 237 بیمار مثبت شده است.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد که خوشبختانه از بین کل بیماران شناسایی شده در استان فارس، 494 هزار و 859 نفر از ابتدا تاکنون بهبود یافته و از بیمارستان ها مرخص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.

رضاییان زاده با بیان اینکه 100 بیمار جدید طی 24 ساعت گذشته در بیمارستان های استان بستری شده اند، گفت: هم اکنون 739 بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم در بیمارستان های فارس بستری هستند که از این تعداد، 109 بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت میکنند.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه مجموع تزریق واکسن کرونا در فارس به پنج میلیون و 993 هزار و 120 دُز رسیده است، اعلام کرد: با تلاش مدافعان سلامت حوزه بهداشت در شهر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کرونا در فارس 100 نفر را بستری کرد و 6 قربانی گرفت

کرونا در فارس 100 نفر را بستری کرد و 6 قربانی گرفت