مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 آذر 1400 ساعت 16:252021-12-10سياسي

مرندی: مواضع اروپایی ها مقداری تغییر کرده است


«محمد مرندی» کارشناس مسائل بین الملل در گفت و گو با شبکه المیادین گفت که پیش نویس های جدید ارائه شده از سوی هیأت مذاکره کننده ایرانی در مذاکرات وین تکمیل کننده پیش نویس های سابق است.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، سید محمد مرندی کارشناس مسائل بین الملل به شبکه المیادین گفت که ارائه پیش نویس های جدید از سوی هیأت مذاکره کننده ایرانی در مذاکرات رفع تحریم ها در وین، به معنای عدم اعتبار پیش نویس های پیشین نیست.

او گفت که هیأت ایرانی پیش نویس های جدید را به این دلیل ارائه کرده است که طرح های قبلی به نوعی کامل نبود.

مرندی همچنین گفت که مواضع اروپایی ها در قبال پیش نویس های ارائه شده هیأت ایرانی مقدار کمی تغییر کرده است.

او تأکید کرد که این تغییر موضع نشانه آغاز شد، طرف های غربی در مقابل ابتکار عمل ایران دست بسته ماندند.

بعد از اینکه هیأت ایرانی در دور قبلی مذاکرات در چهارشنبه شب دهم آذر ماه دو سند شامل رفع تحریم ها و اقدامات هسته ای را به طرف های مقابل ارائه داد و طرف های اروپایی عضو برجام برای مشورت با کشورهای متبوع و به درخواست آمریکا به پایتخت هایشان مراجعت کردند و عملا جلسات کارگروه ها متوقف ماند، حال از روز گذشته بعد از نشست کمیسیون مشترک برجام باز هم به میز مذاکره بازگشته اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مرندی: مواضع اروپایی ها مقداری تغییر کرده است

مرندی: مواضع اروپایی ها مقداری تغییر کرده است