مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 آذر 1400 ساعت 12:352021-12-02سياسي

فتاوای رهبر معظم انقلاب موجب خوشحالی جامعه اهل سنت شده است

فتاوای رهبر معظم انقلاب موجب خوشحالی جامعه اهل سنت شده است

فتاوای رهبر معظم انقلاب در خصوص حرمت مقدسات اهل سنت موجب خوشحالی مسلمانان جهان شده است.

- بانه- مدیر مرکز اسلامی بانه گفت: فتاوای رهبر معظم انقلاب در خصوص حرمت مقدسات اهل سنت موجب خوشحالی مسلمانان جهان شده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، ماموستا عابد نقیبی روز پنج شنبه در همایش طلاب و روحانیون اهل سنت بانه که با حضور دبیر کل مجمع جهانی تقریب برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان مرزی بانه با مردمانی غیور و مرزدارانی امین عاشق انقلاب و رهبری بوده و سالیان متمادی از مرزهای کشور دفاع می کنند.

وی افزود: تقدیم هشت شهید روحانی و صدها شهید دیگر گویای مجاهدت و ایثارگری مردم بانه است.

ماموستا نقیبی خاطرنشان کرد: روحانیون اهل سنت جزو اولین گروه هایی بودند که با امام خمینی (ره) بیعت کردند و پس از امام راحل نیز با امام خامنه ای (مدظله العالی) تجدید میثاق کردند.

وی افزود: امروز شاهد این واقعیت هستیم که انقلاب اسلامی ایران اولین کشوری است که ندای وحدت اسلامی را فریاد زده است و به الگویی برای همه آزادی خواهان تبدیل شده است.

ماموستا نقیبی خاطرنشان کرد: فتاوای رهبر معظم انقلاب در خصوص حرمت مقدسات اهل سنت موجب خوشحالی مسلمانان جهان شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فتاوای رهبر معظم انقلاب موجب خوشحالی جامعه اهل سنت شده است

فتاوای رهبر معظم انقلاب موجب خوشحالی جامعه اهل سنت شده است