مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 آذر 1400 ساعت 14:352021-12-01حوادث

روش های عجیب جاساز هرویین و شیشه و تریاک و ...


9 قالیچه ایرانی در قسمت بار فرودگاه لایپزیگ کشف شدند که 45 کیلوگرم هرویین به طرزی ماهرانه در آنها جاسازی شده بود.

در هر قالیچه 5 کیلو پودر هرویین جاسازی شده و مواد مخدر در ریسمان های نازکی قرار داشت که در تار و پود کناره فرش ها تنیده شده بود.

- روزنامه خراسان نوشت: قاچاق موادمخدر در همه جای دنیا همیشه پر سر و صدا بوده و معمولا قاچاقچیان برای جاساز کردن مواد مخدر از ترفندها و روش های عجیب و غریبی استفاده می کنند تا دستگیر نشوند.

این روش ها گاهی آن قدر عجیب است که عقل جن هم به آن ها نمی رسد! به تازگی ویدئویی از چهاردهمین مرحله طرح ظفر (طرح بازداشت قاچاقچیان، توزیع کنندگان، خرده فروشان و معتادان متجاهر تهران) در شبکه های اجتماعی منتشر شده که تعجب همگان را برانگیخته است.

رییس پلیس تهران با اشاره به کشف دو تن و 670 کیلوگرم مواد مخدر و انهدام پنج باند بزرگ مواد مخدر در این طرح، در ویدئوی منتشر شده می گوید: چه کسی متوجه می شود که این قالیچه ها، یک راهکار برای جابه جایی مواد مخدر است؟ نکته بسیار مهم این است که تمام این ها با کمک پیچیده ترین شگردها، برای کشورهای اروپایی صادر می شده است.

.

جالب آن که برخی اوقات افراد، غافل از این شیوه های پیچیده قاچاق مواد مخدر مورد سوء استفاده قرار می گیرند و مثلا با خواهش یا درخواست یک فرد آشنا یا همسفر،


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روش های عجیب جاساز هرویین و شیشه و تریاک و ...

روش های عجیب جاساز هرویین و شیشه و تریاک و ...