مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 آذر 1400 ساعت 13:102021-12-01ورزشي

نامه آجورلو به فدراسیون فوتبال برای اجرای تبلیغات محیطی


مدیرعامل باشگاه استقلال در نامه ای خطاب به رییس فدراسیون فوتبال خواهان دخالت وی جهت در اختیار گرفتن تبلیغات محیطی بازی استقلال و پرسپولیس از سوی کارگزار باشگاه استقلال شد.

- مدیرعامل باشگاه استقلال در نامه ای خطاب به رییس فدراسیون فوتبال خواهان دخالت وی جهت در اختیار گرفتن تبلیغات محیطی بازی استقلال و پرسپولیس از سوی کارگزار باشگاه استقلال شد.

به گزارش ایسنا، باشگاه استقلال نوشت: مصطفی آجورلو مدیرعامل این باشگاه طی نامه ای خطاب به عزیزی خادم، رییس فدراسیون فوتبال، خواهان دخالت وی جهت در اختیار گرفتن تبلیغات محیطی بازی استقلال و پرسپولیس از سوی کارگزار باشگاه استقلال شد.

در این نامه مدیرعامل استقلال با اشاره به جلسات و توافقات پیشین در خصوص تبلیغات محیطی، از سنگ اندازی های برخی افراد در سازمان لیگ در مسیر باشگاه استقلال سخن گفت.

بخشی از این سنگ اندازی ها که در نامه به آن به صورت مفصل اشاره شده، مربوط به تبلیغات محیطی است و بخشی دیگر از آن اشتباهات پیاپی داوری، محرومیت غیر قانونی دو بازیکن استقلال در مصاف با گل گهر و .

است.

آجورلو در این نامه ضمن اشاره به شعار انتخاباتی عزیزی خادم در خصوص قرار گرفتن تبلیغات محیطی به باشگاه ها، خواهان همکاری رییس فدراسیون فوتبال جهت اختصاص این حق به باشگاه استقلال شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نامه آجورلو به فدراسیون فوتبال برای اجرای تبلیغات محیطی

نامه آجورلو به فدراسیون فوتبال برای اجرای تبلیغات محیطی