مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 آذر 1400 ساعت 09:552021-11-29سياسي

سهم ایلام از اعتبارات نفتی کجاست؟/ براساس عدالت، مسئولیت اجتماعی در ایلام اجرا شود


نماینده استان در مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم دولت سیزدهم دوران گذار استان از توسعه نیافتگی به سوی توسعه متوازن با پرداخت سهم نفت و گاز ، - اجرای مسئولیت اجتماعی، اتمام پروژه های نیمه تمام باشد.

علی اکبر بسطامی در آیین معارفه استاندار جدید، خطاب به وزیر کشور و دکتر بهرام نیا، اظهار کرد: ایلام، استانی نفت خیز است پس باید اعتباراتی که به آن اختصاص داده می شود از محل نفت باشد اما 8 ماه است که سهم استان ایلام از محل اعتبارات نفتی صفر بوده است.

وی با تاکید بر اینکه اختصاص اعتبارات به استان ایلام از محل نفت، اجحاف در حق مردم است، افزود: باید در مورد 3 درصد سهم نفت و گاز استان بگویم باید از این سهم یک سوم به مناطق نفت خیز و دو سوم به مناطق محروم تعلق گیرد این 3 درصد معادل 93 میلیارد تومان است که باید مسئولان ما پاسخگو باشند چقدر از این سهم به استان اختصاص یافته و کجاست؟ نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: نظام بودجه ریزی کشور، نظام بیماری دارد، چرا که مبتنی بر عدالت نیست و حتی علی رغم اصلاح ساختار نظام بودجه، متاسفانه در استان ایلام از آن جهت که مطابق مطالبات مردم عمل نکرده ایم ایلام در حال حاضر آخرین استان توسعه نیافته با وجود مواهب الهی در سراسر کشور است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سهم ایلام از اعتبارات نفتی کجاست؟/ براساس عدالت، مسئولیت اجتماعی در ایلام اجرا شود

سهم ایلام از اعتبارات نفتی کجاست؟/ براساس عدالت، مسئولیت اجتماعی در ایلام اجرا شود