مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 آذر 1400 ساعت 15:002021-11-27اقتصادي

لزوم تعیین تکلیف 32 معدن راکد در استان گیلان

لزوم تعیین تکلیف 32 معدن راکد در استان گیلان

رییس سازمان صمت گیلان با تأکید بر لزوم تعیین تکلیف 32 معدن راکد در این استان، گفت: گیلان 26 معدن غیر فعال نیز دارد.

- ، فرهاد دلق پوش عصر شنبه در جلسه شورای معادن گیلان با اشاره به معادن فعال در این استان اظهار کرد: دو معدن فلزی، چهار معدن غیرفلزی و سه معدن سنگ تزیینی و 42 مورد معدن مصالح ساختمانی در گیلان فعال است.

رییس سازمان صمت گیلان با بیان اینکه 26 معدن غیرفعال در گیلان وجود دارد، تصریح کرد: 32 معدن در گیلان راکد است که باید تعیین تکلیف شود.

وی با اشاره به اینکه مجموع تولید معادن فعال گیلان در سال 99، 4 میلیون و 549 هزار تن بوده است افزود: تولید 6 ماهه اول امسال نیز 2 میلیون و 716 هزار تن است.

دلق پوش با بیان اینکه 84 درصد معادن فعال گیلان برای مصالح ساختمانی است، بیان کرد: درخواست برای صدور پروانه اکتشاف فلزی یک مورد در تالش، غیرفلزی یک مورد، مصالح ساختمانی هم سه مورد داریم.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به تعداد مجوزهای برداشت موقت، گفت: در سال گذشته 192 مورد مجوز موقت صادر شد و این میزان در هفت ماهه نخست امسال به 92 مورد رسیده است.

وی با اشاره به برگزاری دو مزایده معادن در دو سال اخیر عنوان کرد: شش پروانه بهره برداری سال 99 به مزایده گذاشته شد که برنده نداشت و معدن زغال سنگ سنگر پس از سال ها عدم فعالیت بعد از برگزاری مزØ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لزوم تعیین تکلیف 32 معدن راکد در استان گیلان

لزوم تعیین تکلیف 32 معدن راکد در استان گیلان