مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 آذر 1400 ساعت 09:252021-11-27سياسي

«سند مدینه» معرفی و بررسی می شود


نشست معرفی و بررسی کتاب «سند مدینه؛ مطالعاتی در باب پایه ریزی قانونگذاری در اسلام» فردا یکشنبه برگزار می شود.

- نشست معرفی و بررسی کتاب سند مدینه؛ مطالعاتی در باب پایه ریزی قانونگذاری در اسلام فردا یکشنبه برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، نشست معرفی و بررسی کتاب سند مدینه؛ مطالعاتی در باب پایه ریزی قانونگذاری در اسلام فردا یکشنبه 7 آذر توسط سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) و خبرگزاری کتاب ایران برگزار می شود.

کتاب سند مدینه زیر نظر عبدالامیر زاهد و با ترجمه مسعود فکری توسط سازمان سمت منتشر شده است.

این کتاب در واقع متشکل از مجموعه مقالاتی درباره این سند است که در همایشی در این زمینه با همکاری مرکز مطالعات دانشگاه کوفه و زیر نظر عبدالامیر زاهد به رشته تحریر درآمده است و مرکز الحضاره در بیروت آن را به زیور طبع آراسته است.

این اثر را مسعود فکری دانشیار دانشگاه تهران ترجمه و سازمان سمت آن را در 177 صفحه و با شمارگان 300 نسخه و قیمت 21 هزار تومان منتشر کرده است.

علاقه مندان در کتاب موردنظر با مباحثی مثل سند مدینه: پژوهشی حدیثی و بیان مهم ترین آثار قانونی آن ، همزیستی مسالمت آمیز در پرتو اصول صحیفه مدینه ، سند مدینه: بومی سازی اسلامیِ عدالت انتقالی به عنوان یکی از روش های حل اختلاف ، مفاهیم تمد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«سند مدینه» معرفی و بررسی می شود

«سند مدینه» معرفی و بررسی می شود