مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 آذر 1400 ساعت 10:352021-11-22سياسي

فشار آمریکا بر ایران و ونزوئلا برای کاهش نفوذ منطقه ای است


هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران فشارهای سیاسی از سوی کشورهای غربی از جمله آمریکا بر ایران و ونزوئلا را در راستای کم رنگ کردن اثربخشی منطقه ای ارزیابی کرد.

- به نقل از خانه ملت، عباس مقتدایی نماینده اصفهان، علی حدادی نماینده طالقان و قاسم ساعدی نماینده دشت آزادگان که در قالب هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران بنا به دعوت پارلمان ونزوئلا جهت نظارت بر انتخابات منطقه ای و شهرداری های این کشور به کاراکاس سفر کرده اند، در جلسه ای با الکسیس کورودور پرز رییس کمیسیون شورای ملی انتخابات جمهوری بولیواری ونزوئلا دیدار و گفتگو کردند.

هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در این دیدار با اشاره به اهمیت برگزاری انتخابات منطقه ای و شهرداری های ونزوئلا، روند اجرای این انتخابات را مثبت ارزیابی کردند و تاثیر آن بر ثبات و امنیت منطقه ای را حائز اهمیت بر شمردند.

هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران همچنین در این دیدار با اشاره به سطح همکاری های فیمابین بر لزوم استفاده از ظرفیت های موجود به منظور ارتقا و گسترش همکاری های دو جانبه تاکید کردند.

این هیات نقش جمهوری اسلامی ایران و ونزوئلا در حفظ و ارتقای ثبات مناطق خود را اثر گذار دانستند و فشارهای سیاسی از سوی کشورهای غربی از جمله آمریکا بر دو کشور را در راستای کم رنگ کردن این اثربخشی ارزیاب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فشار آمریکا بر ایران و ونزوئلا برای کاهش نفوذ منطقه ای است

فشار آمریکا بر ایران و ونزوئلا برای کاهش نفوذ منطقه ای است