مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 آذر 1400 ساعت 08:502021-11-22ورزشي

فجر می تواند برای سپاهان خطرناک باشد


یک کارشناس فوتبال معتقد است با توجه به سبک بازی فجرسپاسی و سرعتی که دارند می توانند برای سپاهان بسیار خطرناک باشند و نمی توان این تیم را یک تیم تازه راه یافته به لیگ برتر دانست، - تیمی که با پاس های زیاد و سرعتی خود را به دروازه حریف نزدیک می کند.

محمد یاوری در گفت وگو با ایسنا، در خصوص بازی هفته گذشته سپاهان در مقابل تراکتور، اظهارکرد: تقریبا تمام حریفان سپاهان یک روش معینی را مقابل این تیم اجرا می کنند که باعث شده مشکلاتی برای سپاهان ایجاد شود، تیمی که به سرعت توپ را به کناره ها می برد و در زمان گرفتن توپ از کناره ها اقدام می کند.

تنوع تاکتیکی سپاهان وی افزود: تیم هایی که تا به حال با سپاهان بازی کردند به غیر از تیم نفت مسجد سلیمان بقیه با این روش با سپاهان بازی کردند و با گذاشتن 3 مدافع میانی و متمرکز و دو پیستون دفاعی تغییر سیستم دادند و توانستند کناره های سپاهان را ببندند.

وی با اشاره به تغییرات سیستمی سپاهان گفت: سپاهان مدتی که بازیها به تعویق افتاد در به کارگیری مهاجم هدف کار کرده و در نیمه اول بازی با تراکتور مشاهده کردیم تمام تلاش و سعی آنها این بود که این تنوع تاکتیک را نشان دهد و تراکتور را فریب بدهد و به جای اینکه از کناره ها استفاده کند از مهاجم هدف در مواقعی که به حمله تبدیل می شود، استفاده کند که خوب و کارساز بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فجر می تواند برای سپاهان خطرناک باشد

فجر می تواند برای سپاهان خطرناک باشد