مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 آذر 1400 ساعت 07:552021-11-22بين الملل

درخواست شخصیت های سیاسی و آکادمیک عرب برای ایجاد استراتژی علیه سازش با اسراییل


سیاستمداران و شخصیت های آکادمیک عرب خواهان ایجاد استراتژی برای مقابله با پروژه صهیونیسم شدند.

- سیاستمداران و شخصیت های آکادمیک عرب خواهان ایجاد استراتژی برای مقابله با پروژه صهیونیسم شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از العربی الجدید، شرکت کنندگان در همایش چشم اندازهای استراتژی جدید برای تعامل با نزاع عربی-اسراییلی که مرکز پژوهش های خاورمیانه با مشارکت 60 شخصیت سیاسی و آکادمیک از اردن و شش کشور عربی آن را برگزار کرد، بر لزوم ایجاد طرح ملی فلسطینی متناسب با تحولات کنونی و براساس اصول و اهداف مشخص و واضح تأکید کرد.

شرکت کنندگان در نشست از گروه های سیاسی و نهادهای جامعه مدنی خواستند به مقابله با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در منطقه ادامه بدهند.

همچنین شرکت کنندگان بر لزوم ایجاد استراتژی سازنده و مقابله ملی با پروژه توسعه طلبانه صهیونیسم و ایجاد اصلاحات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی در کشورهای عربی و تسریع در حل نزاع ها و اختلافات تأکید کردند.

آن ها بر لزوم بازنگری در سیاست اردن در قبال رژیم صهیونیستی و مسئله فلسطین و حمایت از وحدت فلسطین تأکید کردند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

درخواست شخصیت های سیاسی و آکادمیک عرب برای ایجاد استراتژی علیه سازش با اسراییل

درخواست شخصیت های سیاسی و آکادمیک عرب برای ایجاد استراتژی علیه سازش با اسراییل