مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 آذر 1400 ساعت 06:352021-11-22سياسي

مدیریت منابع آبی؛ از شمال تا جنوب!


آنقدر از مشکلات کم آبی در مازندران سخن گفته نشد که انگار این استان با هیچ مشکلی در این زمینه رو به رو نیست و آنقدر از خشکسالی و کم آبی استان های دیگر از جمله سمنان گفته شد تا آنجا که حتی در سفر رییسی رییس جمهور کشور به این استان نیز، - فریاد نماینده مجلس بلند برای جلوگیری از احداث سد فینسک بلند شد و مسئول اول اجرایی کشور را متقاعد به پیگیری دوباره امور کرد.

تا صحبت از کم آبی و خشکسالی می کنند، ذهن ها به سوی مردم استان های اصفهان و چهارمحال و بختیاری و در مجموع مرکز ایران روانه می شود غافل از آنکه، مازندران، با این ظاهر فریبنده، در خود با مشکلات عدیده ای ناشی از بی توجهی به منابع آبی، دست و پنجه نرم می کنند.

به گزارش ایسنا، اینجا است که نشان می دهد، موضوع آب و منابع آبی امروز به عنوان یکی از اصلی ترین دغدغه های کشور بدل شده، موضوعی که به نظر می توانستیم با تغییر نگاه و رویکرد به مسئله توسعه محور در این زمینه، نه تنها شاهد این مشکل نباشیم، بلکه جهش هم دور از دسترس نبود.

ایرج نیازآذری روزنامه نگار و فعال اجتماعی، در یادداشتی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی به این موضوع و تجمع مردم در استان های مرکزی کشور واکنش نشان داد و معتقد است تجمع بی سابقه زیست محیطی مردم و بخصوص کشاورزان استان اصفهان درک خشکیده زاینده رود در تاریخ انقلاب ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیریت منابع آبی؛ از شمال تا جنوب!

مدیریت منابع آبی؛ از شمال تا جنوب!