مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 آبان 1400 ساعت 06:252021-11-21سياسي

رویکرد دولت استفاده از ظرفیت های مردم برای حل مشکلات است


دولتی در انتخابات1400 انتخاب شد که رویکرد آن استفاده از ظرفیت های مردمی در یک برنامه هوشمند برای حل مسائل کشور است.

- ، سردار غلامرضا سلیمانی رییس سازمان بسیج مستضعفین صبح امروز در آیین افتتاحیه 2550 پروژه محرومیت زدایی سازمان بسیج مستضعفین که در سازمان بسیج برگزار شد، اظهار داشت: در گام دوم انقلاب یکی از راهبردهایی که رهبر معظم انقلاب به آن اشاره دارند، حضور مردم در عرصه ها و نقش آفرینی است.

وی افزود: بسیج به عنوان تشکیلات انقلاب اسلامی وظیفه فراهم کردن بستری برای حضور مردم در عرصه را بر دوش دارد.

رییس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه به حمدالله کشور ما ظرفیت های عظیمی برای حل مسائل دارد، اظهار داشت: خدا را شاکریم که دولتی در انتخابات1400 انتخاب شد که رویکرد آن استفاده از ظرفیت های مردمی در یک برنامه هوشمند برای حل مسائل کشور است.

ان شاءالله مسیری فراهم شود که مردم عزیز ما ذیل تشکیلات انقلابی بسیج، نقش آفرینی کنند.

سردار سلیمانی با اشاره به افتتاح 2550 پروژه محرومیت زدایی یادآور شد: معتقدیم که وظیفه ما ارائه خدمات بسیار گسترده و وسیع به مردم ایران است.

وی به پروژه های محرومیت زدایی بسبج اشاره کرد و گفت: تشکیلات مردمی بسیج برای مردم است و امیدواریم برای مردم بیش از پیش خدمت کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رویکرد دولت استفاده از ظرفیت های مردم برای حل مشکلات است

رویکرد دولت استفاده از ظرفیت های مردم برای حل مشکلات است