مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 آبان 1400 ساعت 20:202021-11-20اقتصادي

حکم سنگین برای غارت گر میراث فرهنگی کردستان/ 6 ماه حبس، جریمه نقدی بیش از 600 میلیون تومان


تعداد این سکه های تقلبی 87 عدد و از جنس برنج بوده و هیچ ارزش مالی ندارد اما با همین سکه ها می توان زندگی خیلی از افراد را از بین برد.

- تعداد این سکه های تقلبی 87 عدد و از جنس برنج بوده و هیچ ارزش مالی ندارد اما با همین سکه ها می توان زندگی خیلی از افراد را از بین برد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان از صدور حکم سنگین برای غارتگر میراث فرهنگی در استان خبر داد.

به گزارش تسنیم، یعقوب گویلیان امشب در ارتباط مجازی با اصحاب رسانه از صدور حکم سنگین برای غارت گر میراث فرهنگی در کردستان خبر داد و اظهار داشت: پس از پیگیری ها و تلاش های مستمر سرانجام قاضی پرونده کشف سکه های تقلبی، برای شخصی که اقدام به نگهداری این سکه ها با قصد فروش و توزیع کرده بود علاوه بر صدور حکم 6 ماه حبس، حکم جریمه نقدی بیش از 600 میلیون تومان برای او صادر کرد.

وی افزود: تعداد این سکه های تقلبی 87 عدد و از جنس برنج بوده و هیچ ارزش مالی ندارد اما با همین سکه ها می توان زندگی خیلی از افراد را از بین برد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کردستان تصریح کرد: برخی از افراد جامعه از عواقب نگهداری اشیاء تقلبی و یا خرید و فروش آن ها آگاهی ندارند در دام افراد سودجو گرفتار شده و گاهی موجب بی خانمانی و از دست دادن اموال و حبس های طولانی برای آن ها می ش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حکم سنگین برای غارت گر میراث فرهنگی کردستان/ 6 ماه حبس، جریمه نقدی بیش از 600 میلیون تومان

حکم سنگین برای غارت گر میراث فرهنگی کردستان/ 6 ماه حبس، جریمه نقدی بیش از 600 میلیون تومان