مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 آبان 1400 ساعت 10:352021-11-18سياسي

عبدالملکی: 1401 سال گشایش اقتصادی خواهد بود


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الله عبدالملکی به عنوان نماینده دولت در سفر استانی رییس جمهور به استان زنجان در جلسه شورای اداری شهرستان ابهر عنوان کرد: - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سال 1401، سال گشایش اقتصادی خواهد بود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الله عبدالملکی به عنوان نماینده دولت در سفر استانی رییس جمهور به استان زنجان در جلسه شورای اداری شهرستان ابهر عنوان کرد: اهمیت سفر های استانی در این است که باعث می شود صحبت ها و مشکلات مردم در ذهن مسئولان نقش ببندد و آن ها در تصمیم گیری ها و جلسات این موضوعات را مطرح کنند.

وی افزود: دولت سیزدهم میراث دار پروژه های ناتمام بسیاری است که از دولت های قبل باقی مانده که اتمام آن، برابر با 30 سال بودجه پروژه های عمرانی کشور بودجه نیاز دارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: تاکید دولت سیزدهم بر تکمیل پروژه های ناتمام است و تلاش می کنیم با این کار، مردم منتفع شوند.

عبدالملکی با اشاره به اینکه خداوند توفیق خدمت را از ما نگیرد، تصریح کرد: سال 1401، سال گشایش اقتصادی خوبی برای کشور است و گشایش های خوبی برای کشور رخ خواهد داد و بسیاری از پروژه های ناتمام کشور، به بهره برداری خواهد رسید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عبدالملکی: 1401 سال گشایش اقتصادی خواهد بود

عبدالملکی: 1401 سال گشایش اقتصادی خواهد بود