مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 آبان 1400 ساعت 22:552021-11-17پزشكي

بالا بودن تعداد آنتی بادی های حاصل از واکسن کرونا تا 6 ماه


نتایج این مطالعه نشان می دهد که سلول های ایمنی در برابر کووید 19، تا 6 ماه پس از واکسیناسیون در تعداد بالا باقی می مانند.

- به گزارش به نقل از ساینس دیلی، نتایج مطالعه اخیر نشان می دهد که لنفوسیت های T CD4 + (سلول های سیستم ایمنی که به سلول های T کمکی نیز معروف هستند) تولید شده توسط افرادی که واکسن COVID-19 را دریافت کرده اند، تا شش ماه پس از واکسیناسیون باقی می مانند و سطح آن از دو هفته پس از واکسیناسیون تنها کمی کاهش یافته و به میزان قابل توجهی بالاتر از افرادی است که واکسینه نشده اند.

محققان همچنین دریافتند که سلول های T که مورد مطالعه قرار گرفتند، سویه دلتا را هم شناسایی کرده و به محافظت در برابر آن کمک می کنند.

طبق گفته های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده، نوع دلتا باعث عفونت های بیشتری می شود و سریع تر از اشکال قبلی ویروس پخش می شود.

جول بلانکسون ، نویسنده ارشد این مطالعه از دانشکده پزشکی دانشگاه جان هاپکینز، می گوید: تحقیقات قبلی نشان داده است که پاسخ ایمنی می تواند شش ماه پس از واکسیناسیون کاهش یابد، در حالی که مطالعه ما نشان می دهد که ایمنی سلولی- جایی که سیستم ایمنی به طور مستقیم به سلول های آلوده حمله می کند- قوی باقی می ماند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بالا بودن تعداد آنتی بادی های حاصل از واکسن کرونا تا 6 ماه

بالا بودن تعداد آنتی بادی های حاصل از واکسن کرونا تا 6 ماه