مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 آبان 1400 ساعت 07:502021-11-17اقتصادي

برگزاری مانور فراگیر تعدیل و بهینه سازی روشنایی معابر در همدان


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان از برگزاری مانور فراگیر تعدیل و بهینه سازی روشنایی معابر درون و برون شهری همزمان با سراسر کشور در استان همدان خبر داد.

- ایسنا/همدان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان از برگزاری مانور فراگیر تعدیل و بهینه سازی روشنایی معابر درون و برون شهری همزمان با سراسر کشور در استان همدان خبر داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، شیرزاد جمشیدی با اشاره به برگزاری مانور فراگیر تعدیل و بهینه سازی روشنایی معابر درون و برون شهری اظهارکرد: این اقدام هفتمین مانور عملیاتی در سال جاری است که به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می شود.

وی افزود: تعمیرات اساسی به منظور افزایش پایداری شبکه بر روی فیدر 20 کیلوولت سمیران و تعدیل روشنایی معابر بلواری، پارک ها و میادین از محورهای اجرای این مانور است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: 120 نفر نیرو در قالب 35 اکیپ در این اقدام فراگیر حضور دارند که 15 اکیپ تعمیر خطوط 20 کیلوولت و 20 اکیپ نیز تعدیل روشنایی معابر را انجام می دهند.

وی با اشاره به بکارگیری 16 خوردو سنگین و 28 خودرو سبک در مانور تعدیل و بهینه سازی روشنایی معابر تصریح کرد: افزایش قابلیت اطمینان و مقاوم سازی شبکه 20 کیلوولت و افزایش ایمنی و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری مانور فراگیر تعدیل و بهینه سازی روشنایی معابر در همدان

برگزاری مانور فراگیر تعدیل و بهینه سازی روشنایی معابر در همدان