مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 آبان 1400 ساعت 14:252021-11-16اقتصادي

آغاز برنامه سراسری بهینه سازی و تعمیرات شبکه های توزیع برق


فردا چهارشنبه (26 آبان)، برنامه سراسری تعمیرات و بهینه سازی شبکه های توزیع برق با رویکرد افزایش پایداری سیستم های توزیع در زمستان 1400 آغاز می شود.

- به نقل از وزارت نیرو، فردا چهارشنبه (26 آبان)، با حضور محمدحسن متولی زاده مدیرعامل توانیر، برنامه سراسری تعمیرات و بهینه سازی شبکه های توزیع برق با رویکرد افزایش پایداری سیستم های توزیع در زمستان 1400 آغاز می شود.

مسعود صادقی مدیرکل مهندسی و راهبری شبکه برق شرکت توانیر با اشاره به این که شبکه های توزیع به دلیل گستردگی، زیاد آن نیازمند برنامه ای مدون جهت رسیدگی و تعمیرات است، گفت: تعمیرات و بهینه سازی شبکه های توزیع برق با رویکرد افزایش پایداری سیستم های توزیع در زمستان 1400 انجام می شود.

مدیرکل مهندسی و راهبری شبکه برق با بیان این که در این برنامه بهینه سازی روشنایی های معابر نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت، افزود: با توجه به این که هر پایه روشنایی معادل یک مشترک، برق مصرف می کند، بهینه سازی هر کدام از این پایه ها می تواند در اطمینان از برق رسانی به سایر مشترکان موثر باشد.

صادقی ادامه داد: در قالب این برنامه برای کاهش 300 مگاواتی مصرف برق از طریق بهینه سازی مصرف پایه های روشنایی معابر هدف گذاری شده است که عملیات آن از فردا و در یک حرکت سراسری آغاز خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز برنامه سراسری بهینه سازی و تعمیرات شبکه های توزیع برق

آغاز برنامه سراسری بهینه سازی و تعمیرات شبکه های توزیع برق