مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 آبان 1400 ساعت 13:052021-11-16اقتصادي

الزام قطر برای مسافرانی که واکسن چینی و روسی زده اند


قطر از مسافرانی که واکسن «سینوفارم» یا «اسپوتنیک» تزریق کرده اند خواسته هنگام سفر به این کشور حتما تست «آنتی بادی» همراه داشته باشند.

- قطر از مسافرانی که واکسن سینوفارم یا اسپوتنیک تزریق کرده اند خواسته هنگام سفر به این کشور حتما تست آنتی بادی همراه داشته باشند.

به گزارش ایسنا، قطر در آخرین به روزرسانی مقررات سفر به این کشور اعلام کرده که مسافران دارای ویزا با پاسپورت دارای اعتبار حداقل شش ماه، بیمه مسافرتی بلیت رفت و برگشت حداکثر سه ماهه و کارت واکسیناسیون که از آخرین نوبت تزریق دُز دوم آن، 14 روز گذشته باشد، می توانند به این کشور سفر کنند.

قطر از سال 2017 برای شهروندان 80 کشور ویزا را لغو کرد، اما الزامی است.

قطر که همزمان با همه گیری کرونا از ورود گردشگران خارجی به این کشور جلوگیری کرد، به تازگی مرزهایش را به روی گردشگران واکسینه شده طبق این مقررات باز کرده است.

این کشور از زمان بازگشایی گسترده مرزهایش تقریبا هر ماه در مقررات ورود و سفر به قطر با توجه به وضعیت همه گیری کرونا و واکسیناسیون، بازنگری دارد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

الزام قطر برای مسافرانی که واکسن چینی و روسی زده اند

الزام قطر برای مسافرانی که واکسن چینی و روسی زده اند