مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 آبان 1400 ساعت 11:252021-11-16بين الملل

وزیر انرژی رژیم صهیونیستی خواستار لغو قرارداد نفتی با امارات شد


وزیر انرژی رژیم صهیونیستی مجددا خواستار لغو معامله خط لوله های نفتی با یک شرکت اماراتی شد.

- وزیر انرژی رژیم صهیونیستی مجددا خواستار لغو معامله خط لوله های نفتی با یک شرکت اماراتی شد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه ای القدس العربی، کارن الحرار، وزیر انرژی رژیم صهیونیستی مجددا خواستار لغو معامله خط لوله های نفت با یک شرکت اماراتی شد و این معامله میزان نفت خام عبوری از اراضی اشغالی را افزایش می دهد و این موضوع باعث نگرانی طرف های حامی محیط زیست داخلی شده است.

وی در گفت وگو با رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گفت: من خواستار لغو این معامله هستم و این معامله هیچ فایده ای برای اسراییل ندارد.

دولت اسراییل هنوز تصمیم نگرفته است که آیا به قرارداد بین شرکت مد رد لند که مالکان آن در امارات و اراضی اشغالی هستند، چراغ سبز نشان دهد یا خیر.

کارن الحرار ، وزیر انرژی دولت رژیم صهیونیستی در مرداد هم گفته بود: موضع ما در وزارت انرژی آن است که این پروژه هیچ سودی برای اقتصاد اسراییل نخواهد داشت و لغو چنین توافقی هیچ خسارتی به اسراییل در زمینه انرژی و اقتصادی وارد نخواهد کرد و دولت جدید نیز همچنان موضع شفاف و روشن خود در قبال این توافق را اعلام نکرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر انرژی رژیم صهیونیستی خواستار لغو قرارداد نفتی با امارات شد

وزیر انرژی رژیم صهیونیستی خواستار لغو قرارداد نفتی با امارات شد