مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 آبان 1400 ساعت 06:452021-11-16سياسي

قاضی زاده هاشمی: بنیاد شهید باید به سمت پیگیری مسائل حقوقی ایثارگران از سایر دستگاه ها حرکت کند


به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، دکتر سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی دوشنبه شب 24 آبان در دیدار با هیئت رییسه فراکسیون ایثار و شهادت مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: - معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد: در زمینه قوانین نیاز داریم که بنیاد شهید و امور ایثارگران به نهادی معاضدتی تبدیل شود تا بتواند حقوق قانونی ایثارگران را از سایر دستگاه ها و نهاد ها پیگیری کند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، دکتر سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی دوشنبه شب 24 آبان در دیدار با هیئت رییسه فراکسیون ایثار و شهادت مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران خدمات اکثر وزارتخانه ها را برای جامعه ای محدودتر ارائه می دهد که البته این خدمات در پهنه کل کشور ارائه می شود، بنابراین تمام مشکلات و مسائل جاری کشور بر فعالیت های بنیاد تأثیرگذار است.

معاون رییس جمهور افزود: صرف نظر از مشکلات جسمی ناشی از جانبازی و مشکلات خانواده های ایثارگران، امروز با افزایش سن ایثارگران مواجه هستیم که مشکلات جدیدی را نیز برای این جامعه ایجاد کرده است.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به محدودیت های منابع و بودجه ای بنیاد گفت: محدودیت های منابع باعث ایجاد مشکلات متعددی به خصوص در مسیر خدمات رسانی به ایثارگران می شو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قاضی زاده هاشمی: بنیاد شهید باید به سمت پیگیری مسائل حقوقی ایثارگران از سایر دستگاه ها حرکت کند

قاضی زاده هاشمی: بنیاد شهید باید به سمت پیگیری مسائل حقوقی ایثارگران از سایر دستگاه ها حرکت کند