مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 آبان 1400 ساعت 07:352021-11-14پزشكي

معدوم سازی بیش از 14 هزار قطعه طیور در یک واحد مرغداری/ بیماری آنگارا در گناباد مهار شد


رییس شبکه دامپزشکی گناباد از شناسایی طیور آلوده به بیماری آنگارا در این شهرستان خبر داد و گفت: با تشخیص به موقع بیماری آنگارا در یک مرغداری گوشتی، - طیور این مرغداری معدوم سازی و بیماری مهار و کنترل شد.

محمدرضا متقی در گفت وگو با ایسنا عنوان کرد:بیماری آنگارا یا HHS یک بیماری ویروسی نوظهور است که طیور را درگیر می کند و با توجه به نوظهور بودن، درمان قطعی و مشخصی ندارد به همین دلیل معمولا تلفات بالایی دارد.

متقی اظهار کرد: یک واحد مرغداری گوشتی در گناباد هفته گذشته درگیر بیماری آنگارا شد که با توجه به اهمیت بیماری و احتمال سرایت بالای آن، سریعا اقدامات نمونه برداری، قرنطینه ای و بهداشتی برای مرغداری مورد نظر انجام شد.

وی با اشاره به اینکه این بیماری برای اولین بار سال 99 در استان خراسان مشاهده شده، افزود: با توجه به اینکه این بیماری هنوز درمان مشخصی ندارد، سیاست سازمانی مبتنی بر معدوم سازی است و طیور آلوده به بیماری باید سریع معدوم شوند تا از سرایت و انتقال بیماری به سایر طیور و خسارت بیشتر به مرغدار جلوگیری شود.

متقی خاطر نشان کرد: برای کنترل بیماری در مرغداری مورد نظر، خیلی سریع وارد عمل شدیم و به محض مثبت شدن نمونه ، کار معدوم سازی آغاز شد و 14 هزار و 800 قطعه طیور در این واحد مرغداری معدوم سازی شدند، همچنین رعایت نکات بهداش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معدوم سازی بیش از 14 هزار قطعه طیور در یک واحد مرغداری/ بیماری آنگارا در گناباد مهار شد

معدوم سازی بیش از 14 هزار قطعه طیور در یک واحد مرغداری/ بیماری آنگارا در گناباد مهار شد