مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 آبان 1400 ساعت 15:052021-11-13اقتصادي

آغاز عملیات اجرایی حفر 3 حلقه چاه در گنبدکاووس/ طرح آبرسانی به 4 شهر و حدود 130 روستای نوار مرزی شرق گلستان


مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان گفت: در اجرای طرح آبرسانی به برخی شهرها و روستاهای نوار مرزی شرق گلستان عملیات اجرایی سه حلقه چاه با اعتبار 90 میلیارد ریال در گنبدکاووس آغاز شد.

- سیدمحسن حسینی عصر امروز در در حاشیه مراسم کلنگ زنی سه حلقه چاه در راستای تامین آب شرب برخی از شهرهای شرق گلستان در روستای ایگدر در گفت وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: اجرای حفر سه حلقه چاه به شماره های 5 و 6 و 7 در راستای طرح آبرسانی به شهرهای گنبدکاووس، مراوه تپه، گالیکش و مینودشت و حدود 130 روستا واقع در نوار مرزی در افق سال 1425 کلنگ زنی شد.

وی تصریح کرد: این سه حلقه چاه با اعتبار 90 میلیارد ریال و مجموع آبدهی 70 لیتر بر ثانیه  با عمق هر یک 350 متر مربع امروز کلنگ زنی شد و پیش بینی می شود در دهه فجر امسال به بهره برداری برسد.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان خاطرنشان کرد: طرح آبرسانی به شهرهای شرق و 130 روستای نوار مرزی از طرح های بزرگ آبرسانی در گلستان بوده و در این طرح خط انتقال لوله آب، تصفیه خانه و توزیع آن انجام خواهد شد.

* تامین آب شرب به 4 شهر شرق گلستان و 130 روستای نوار مرزی در افق 1425 با جمعیتی بالغ بر 555 هزار نفر/ مشکل اصلی ما در سد نرماب تملک اراضی و روستاهای اطراف و جابه جایی آنها است وی ادامه دهد: در طرح آبرسانی تامین آب شرب به چهار شهر شرق گلستان و 13


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز عملیات اجرایی حفر 3 حلقه چاه در گنبدکاووس/ طرح آبرسانی به 4 شهر و حدود 130 روستای نوار مرزی شرق گلستان

آغاز عملیات اجرایی حفر 3 حلقه چاه در گنبدکاووس/ طرح آبرسانی به 4 شهر و حدود 130 روستای نوار مرزی شرق گلستان