مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 آبان 1400 ساعت 07:552021-11-13اقتصادي

برداشت خیار در میناب آغاز شد/ پیش بینی برداشت 63 هزار تن


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب گفت: برداشت خیار از دو هزار و 100 هکتار زمین کشاورزی در شهرستان میناب آغاز شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، عباس مویدی اظهار کرد: برداشت خیار از دو هزار و 100 هکتار زمین کشاورزی در شهرستان میناب آغاز شد.

وی افرود: پیش بینی می شود بیش از 63 هزار تن خیار در شهرستان میناب برداشت و علاوه بر توزیع در هرمزگان به استان های تبریز، شیراز و خراسان ارسال شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب تصریح کرد: به دلیل رعایت الگوی کشت، امسال شاهد کاهش 20 درصدی کشت خیار هستیم اما به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب و برداشت زود هنگام 10 درصد نسبت به پارسال افزایش تولید داریم.

وی با اشاره به همزمان شدن برداشت خیار با استان های فارس و خوزستان گفت: به دلیل عرضه خیار گلخانه ای در سایر شهرستان های کشور، کاشت زود هنگام محصول، عدم بسته بندی مناسب و عدم کشت مناسب برای تولید خیارشور، شاهد افت قیمت این محصول در سال 1400 هستیم.

برای خرید قراردادی خیار از کشاورزان با کارخانه های خیارشور توافق شده است / قیمت به ازای هر کیلو 5 تا 15 هزار تومان مویدی تشریح کرد: برای خرید خیار با قیمت مناسب با دو کارخانه تولید خیارشور در شهرستان هماهنگ شده است که کشاورزان با این دو واحد به صورت قراردادی کار کنند و محصول آن ها توسط کارخانه از قیمت پنج هزار تومان تا 1


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برداشت خیار در میناب آغاز شد/ پیش بینی برداشت 63 هزار تن

برداشت خیار در میناب آغاز شد/ پیش بینی برداشت 63 هزار تن