مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 20 آبان 1400 ساعت 04:252021-11-11پزشكي

افزایش موارد سرخک در کشور/آغاز برنامه واکسیناسیون


رییس اداره بیماری های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت از آغاز واکسیناسیون تکمیلی سرخک، سرخجه و اوریون در برخی استان های کشور خبر داد.

- به گزارش تابناک به نقل از مهر، سید محسن زهرایی، در خصوص شیوع بیماری سرخک و آغاز واکسیناسیون تکمیلی سرخک، سرخجه و اوریون در برخی استان های درگیر، اظهار کرد: بیماری سرخک یکی از مسری ترین بیماری های عفونی است که در کشور ما هم سابقه طولانی داشته و اولین دانشمندی که توانست بیماری سرخک را از سایر بیماری های بثوری افتراق دهد، محمدبن زکریای رازی بوده و این افتخار دانشمندان ایرانی است که چنین کشفیاتی در گذشته داشته اند.

وی افزود: بیماری سرخک مشکلات بسیاری را برای بیماران ایجاد می کند که برای پیشگیری از آن، تولید واکسن سرخک در کشور ما سال ها است که انجام می شود و با پوشش بالای واکسیناسیون، موفقیت بسیار چشمگیری در پیشگیری از ابتلای به این بیماری به دست آوردیم.

زهرایی بیان کرد: در سال 1398 جزو سه کشور اول در منطقه خاورمیانه بودیم که تاییدیه سازمان جهانی بهداشت را برای حذف بیماری سرخک در کشور دریافت کردیم و این از افتخارات نظام سلامت کشور است.

وی ادامه داد: دریافت گواهی حذف سرخک به این معنی نیست که این بیماری را دیگر نخواهیم داشت، هر زمانی که پوشش واکسیناسیون دچار آسیب شود، احتمال بازگشت بیماری


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش موارد سرخک در کشور/آغاز برنامه واکسیناسیون

افزایش موارد سرخک در کشور/آغاز برنامه واکسیناسیون