مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 آبان 1400 ساعت 21:302021-11-09پزشكي

پیگیری حادثه حین عمل زیبایی دختر نخبه اهوازی / پلمب مرکز درمانی


دختر جوان نخبه اهوازی و دارای رتبه 70 کنکور سراسری، در پی انجام عمل زیبایی در یک مرکز درمانی در اهواز به کما رفته است و اکنون پس از گذشت چهار روز پزشکان می گویند که نشانه امیدوارکننده ای از بازگشت وی به زندگی دریافت نکرده اند.

- رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از شناسایی و پلمب این مرکز درمانی خبر داده است اما همچنان مراکز بسیاری چه با مجوز و چه بدون مجوز درمانی، اعمال زیبایی را به صورت غیرقانونی انجام می دهند.

دکتر فرهاد ابول نژادیان اظهار کرد: مرکزی که این خانم در آن عمل را انجام داده، شناسایی شده و توسط پلیس اماکن و اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز پلمب شده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: اقدامات قانونی در این خصوص در حال پیگیری است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: مراکز غیر مجازی که در حال حاضر در استان خوزستان فعال هستند مرتبا از طرف اداره نظارت بر درمان شناسایی می شوند.

اقدامات قانونی از طریق کمیسیون ماده 11 که متشکل از سازمان نظام پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی و تعزیرات حکومتی است، در خصوص این مراکز انجام می شود و مرتبا مورد رصد قرار می گیرند و موارد غیر قانونی به دستگاه قضایی معرفی می شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیگیری حادثه حین عمل زیبایی دختر نخبه اهوازی / پلمب مرکز درمانی

پیگیری حادثه حین عمل زیبایی دختر نخبه اهوازی / پلمب مرکز درمانی