مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 آبان 1400 ساعت 09:252021-11-09اجتماعي

20 گروه جهادی در سیل بهنمیر امدادرسانی کردند

20 گروه جهادی در سیل بهنمیر امدادرسانی کردند

بیش از 250 جهادگر بسیجی در قالب 20 گروه جهادی به سیل زدگان بهنمیر امدادرسانی کردند.

- ، سرهنگ مصطفی بازوند پیش ازظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران از اعزام 20 گروه جهادی در قالب دو قرارگاه جهادی و با حضور بیش از 150 نفر برای امدادرسانی سیل بهنمیر خبر داد و گفت: تشکیل سیل بند و عدم لایروبی مناسب در بخش بهنمیر باعث گرفتاری و مشکلات آبگرفتگی و به وجود آمدن خساراتی برای مردم این بخش شده است.

وی گفت: با توجه به بارندگی های شدید و مداوم در روزهای پنج شنبه و جمعه هفته گذشته مطلع شدیم در بخشی از شهر و توابع و مناطق روستایی بهنمیر دچار سیل و آبگرفتگی شده است، بلافاصله سپاه و بسیج شهرستان همراه با بخش خدمات شهرداری بهنمیر و دهیاری و شوراهای محل وارد عمل شد.

وی با در ادامه با اشاره به اینکه 150 جهادگر بسیجی در قالب 20 گروه جهادی وارد عمل شدند، گفت: تخلیه برخی منازل، تشکیل سیل بند در جلوی منازل، لایروبی و تمیزکردن منازل، توزیع سبد کالا به برخی از منازل آسیب دیده توسط گروه های جهادی به برخی از منازل آسیب دیدگان، از جمله اقدامات سپاه و گروه های جهادی بسیج شهرستان بابلسر بوده است.

بازوند با بیان اینکه 50 منزل مسکونی و تجاری شهری و 35 منزل روستایی و در مجموع 85 منزل در بخش بهنمیر در این رابطه آسیب دید، افزود: از این تعداد 10 دستگاه خودرو 5 منزل مسکونی Ø


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

20 گروه جهادی در سیل بهنمیر امدادرسانی کردند

20 گروه جهادی در سیل بهنمیر امدادرسانی کردند