مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 آبان 1400 ساعت 05:152021-11-09سياسي

پیگیری صدور مجوز قطع درختان مخزن سد نرماب تا پایان امسال


در دیدار مدیرعامل آب منطقه ای گلستان با مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت منابع طبیعی سازمان مراتع و آبخیزداری کشور، بر پیگیری صدور مجوز قطع درختان مخزن سد از سوی منابع طبیعی تأکید شد.

- ایسنا/گلستان در دیدار مدیرعامل آب منطقه ای گلستان با مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت منابع طبیعی سازمان مراتع و آبخیزداری کشور، بر پیگیری صدور مجوز قطع درختان مخزن سد از سوی منابع طبیعی تأکید شد.

در این دیدار سید امیر مسعود جلالی، مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت منابع طبیعی سازمان مراتع و آبخیزداری کشور با بیان اهمیت سد نرماب، گفت: این سد از سدهای بزرگ و مهم استان گلستان است و باید مسائل و مشکلات آن مرتفع شود.

وی افزود: برای صدور مجوز قطع درختان مخزن سد، اقدامات لازم انجام و برای جبران خسارت های جنگل و بازسازی و کاشت جنگل های جدید، مکاتبات لازم با اداره کل منابع طبیعی استان انجام شود و در موافقت نامه سال آینده، اعتبارات لازم برای جبران خسارت و بازسازی جنگل دیده شود.

سید محسن حسینی، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان نیز در این دیدار گفت: یکی از موانع اصلی برای آبگیری سد نرماب، درخت هایی است که زیر آب می رود و این درخت ها باید جمع آوری و قطع و ریشه های آن از خاک برداشته شود که با انجام روند انجام این کار مقرر شد در نیمه دوم سال که درختان به خواب می روند قطع درختا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیگیری صدور مجوز قطع درختان مخزن سد نرماب تا پایان امسال

پیگیری صدور مجوز قطع درختان مخزن سد نرماب تا پایان امسال