مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 آبان 1400 ساعت 23:402021-11-08ورزشي

نجمی: از تجربیات پیشکسوتان بسکتبال باویلچر استفاده می کنم/ دنبال کاهش حاشیه هستم


رییس جدید انجمن بسکتبال با ویلچر گفت: سعی دارم با استفاده از تجربیات تمام پیشکسوتان بسکتبال، دوستی و همدلی را بین جامعه بسکتبال با ویلچر ایجاد کنم و حاشیه ها را از بین ببرم.

- رییس جدید انجمن بسکتبال با ویلچر گفت: سعی دارم با استفاده از تجربیات تمام پیشکسوتان بسکتبال، دوستی و همدلی را بین جامعه بسکتبال با ویلچر ایجاد کنم و حاشیه ها را از بین ببرم.

محسن نجمی در گفت وگو با ایسنا، درباره ی برنامه های خود برای تقویت تیم بسکتبال با ویلچر، اظهار کرد: با توجه به مسوولیتی که فدراسیون بر عهده ی من گذاشته است تلاش خواهم کرد با استفاده از تجربیات تمام پیشکسوتان بسکتبال با ویلچر و با همکاری آنها در جهت موفقیت این رشته گام های موثری بردارم.

وی گفت: بسکتبال با ویلچر متاسفانه طی دو دوره حضور در بازیهای پارالمپیک ریو و توکیو با نتایج ضعیفی روبرو بوده که این مساله سبب ایجاد یکسری حواشی در بین پیشکسوتان، مربیان و بازیکنان تیم بسکتبال با ویلچر شده است، سعی خواهیم کرد ابتدا بین جامعه بسکتبال همدلی و وفاق را ایجاد کنیم و با استفاده از تجربیات و راهنمایی های اهالی بسکتبال، کم کم مسیر موفقیت این رشته را فراهم کنیم.

رییس انجمن بسکتبال با ویلچر در پاسخ به این پرسش که چقدر از تجربیات عباس آقاکوچکی در بسکتبال باویلچر استفاده خواهید کرد، افزود:


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نجمی: از تجربیات پیشکسوتان بسکتبال باویلچر استفاده می کنم/ دنبال کاهش حاشیه هستم

نجمی: از تجربیات پیشکسوتان بسکتبال باویلچر استفاده می کنم/ دنبال کاهش حاشیه هستم