مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 آبان 1400 ساعت 08:552021-11-07سياسي

27 هزار دستگاه ویلچر بین معلولان کشور اهدا توزیع شد


معاون اجتماعی بنیاد 15 خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: 27 هزار معلول اولویت دار نیازمند ویلچر در کشور شناسایی شده که این تعداد تأمین و در اختیار آن ها قرار خواهد گرفت.

- ، مجتبی ابراهیمی ظهر یکشنبه در آیین اهدای 100 دستگاه ویلچر به نیازمندان گلستانی اظهارکرد: مجموعه 15 خرداد یک شجره طیبه است که امام راحل در نظام جمهوری اسلامی بنیانگذاری کرد که 40 سال از فعالیت آن می گذرد.

معاون اجتماعی بنیاد 15 خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) افزود: سال گذشته با تدبیر رهبری مجموعه 15 خرداد به ستاد اجرایی فرمان امام(ره) واگذار شد که در حوزه سلامت، سلامت محرومان و پویش سلامت کودک محروم ورود یافته است.

وی بیان کرد: به کمک دستگاه های خدمات رسان آمده ایم و در همه بخش های سلامت و تامین سلامت ورود یافته ایم.

طبق گفته ابراهیمی 27 هزار معلول اولویت دار نیازمند ویلچر در کشور شناسایی شده که در فاز اول دو هزار و 700 دستگاه اهدا و بقیه را هم به ترتیب تامین خواهیم کرد.

معاون اجتماعی بنیاد 15 خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ادامه داد: در حوزه شنوایی، بینایی، دهان و دندان و غیره هم ورود خواهیم یافت و نمی خواهیم کودکی به دلیل فقر دچار بیماری شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

27 هزار دستگاه ویلچر بین معلولان کشور اهدا توزیع شد

27 هزار دستگاه ویلچر بین معلولان کشور اهدا توزیع شد