مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 آبان 1400 ساعت 11:102021-11-06پزشكي

موافقت با تقاضای انتقال 537 دانشجوی شاهد و ایثارگر علوم پزشکی


مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت از موافقت با تقاضای انتقال 537 نفر از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های علوم پزشکی خبر داد.

- به نقل از وزارت بهداشت، دکتر محمد تاج فرد با اشاره به اعلام نتیجه کمیسیون نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر و موافقت با انتقال 537 نفر از این افراد خبر داد و گفت: در مجموع 1026 متقاضی در سامانه انتقال ثبت نام کردند که 563 نفر از آنان، دانشجویان ورودی سال های قبل و 463 نفر نیز از دانشجویان ورودی جدید هستند.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت افزود: جلسه کمیسیون نقل و انتقالات با حضور نمایندگان بنیاد شهید برگزار شد و جمعاً با انتقال 537 دانشجوی معزز شاهد و ایثارگر موافقت شد.

وی در بیان جزییات موافقت انتقال با دانشجویان تاکید کرد: با انتقال 211 نفر در مقطع دکترای حرفه ای، 43 نفر مقطع کارشناسی ارشد، 314 نفر کارشناسی پیوسته، 7 نفر در مقطع کارشناسی ناپیوسته و 2 نفر در مقطع کاردانی موافقت شده است.

تاج فرد گفت: نتیجه موافقت با انتقال دانشجویان از طریق پیامک به آنان اطلاع رسانی شده و همزمان نامه موافقت از طریق سامانه به دانشگاه های مبدأ و مقصد ارسال شده است و این نامه در سامانه نقل و انتقال قابل مشاهده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

موافقت با تقاضای انتقال 537 دانشجوی شاهد و ایثارگر علوم پزشکی

موافقت با تقاضای انتقال 537 دانشجوی شاهد و ایثارگر علوم پزشکی