مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 آبان 1400 ساعت 11:002021-11-06اقتصادي

انگلیس به دنبال یک قرارداد بلندمدت گازی با قطر


دولت انگلیس به دنبال انعقاد یک قرارداد بلندمدت گازی با قطر است، زیرا کمبود گاز طبیعی در اروپا سبب افزایش قیمت عمده فروشی در این قاره شده است.

- به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از فایننشال تایمز، دولت انگلیس به دنبال انعقاد یک قرارداد بلندمدت گازی با قطر است، زیرا کمبود گاز طبیعی در اروپا سبب افزایش قیمت عمده فروشی در این قاره شده است.

به گفته منابع آگاه به مذاکرات، وزرای انگلیسی و هم پیمانانشان در قطر، بزرگ ترین تولیدکننده گاز طبیعی مایع، گفتگوهایی در مورد مقدمات یک قرارداد بلندمدت برگزار کرده اند و قر آخرین راه حل برای تامین گاز برای انگلیس شده است.

وزارت تجارت، انرژی و استراتژی صنعتی انگلیس و دولت قطر از اظهارنظر در این رابطه خودداری کردند.

به نوشته این گزارش، قطر در دو هفته گذشته، مسیر 4 نفتکش بزرگ را به سمت انگلیس تغییر داده است.

کمبود جهانی عرضه گاز سبب افزایش قیمت در ماه های اخیر شده است و صنایع انرژی بر و عرضه کننده را در انگلیس با چالش روبرو کرده و بسیاری از مشتریان با یک افزایش شدید در صورت حساب های خانگی مواجه شده اند.

به گفته یک منبع آگاه به گفتگوها، این محموله ها پس از اینکه بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس از شیخ تمیم بن حمد الثانی، امیر قطر درخواست کمک کرد، راهی این کشور شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انگلیس به دنبال یک قرارداد بلندمدت گازی با قطر

انگلیس به دنبال یک قرارداد بلندمدت گازی با قطر