مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 آبان 1400 ساعت 07:052021-11-06اجتماعي

مدارس متوسطه دوم در خراسان جنوبی حضوری است


مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: بیش از 80 درصد دانش آموزان متوسطه خراسان جنوبی حداقل یک دُز واکسن را دریافت کردند.

- محمدعلی واقعی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در بیرجند، با اشاره به آغاز فعالیت مدارس استان، اظهار داشت: با توجه به تأکید حضوری فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

آذرماه؛ بازگشایی مدارس متوسطه دوره اول و ابتدایی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی بازگشایی مدارس را براساس شیوه نامه ابلاغی و دستورات لازم برای تأمین سلامت دانش آموزان و هستیم که توسط وزارت آموزش و پرورش ابلاغ می شود.

وی اضافه کرد: در زمینه فعالیت حضوری مدارس شهرهای خراسان جنوبی که به تازگی قرمز شده اند، تابع تصمیمات ستاد ملی کرونا که توسط وزارت آموزش و پرورش به استان ها ابلاغ می شود، هستیم.

واکسیناسیون 80 درصد دانش آموزان متوسطه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اعلام اینکه بیش از 80 درصد دانش آموزان متوسطه خراسان جنوبی حداقل یک دُز واکسن را دریافت کردند، مطرح کرد: بیش از 58 هزار و 743 دانش آموز دوره متوسطه واکسن کرونا را دریافت کردند که از این تعداد 19 هزار و 652 دانش آموز هر دو دُز را دریافت کرده و مابقی یک دُز را تزریق کرده اند.

واقعی با اشاره به دریافت قریب 93 درصد واکسن کرونا توسط فرهنگیان خراسان جنوبی، افزود: 7 درصد باقی مانده اکثراً معل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدارس متوسطه دوم در خراسان جنوبی حضوری است

مدارس متوسطه دوم در خراسان جنوبی حضوری است