مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 آبان 1400 ساعت 08:352021-11-03سياسي

بذرپاش: دیوان محاسبات از کاغذبازی، اطاله رسیدگی ها و حسابرسی ها جلوگیری می کند


در جلسه کارگروه اقتصاد اجرایی و زیربنایی شورای هماهنگی دستگاه های نظارتی که با حضور رییس کل و دادستان دیوان محاسبات کشور و وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد، - در جلسه کارگروه اقتصاد اجرایی و زیربنایی شورای هماهنگی دستگاه های نظارتی که با حضور رییس کل و دادستان دیوان محاسبات کشور و وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد، مهرداد بذرپاش اولویت های نظارت بر عملکرد مالی این وزارتخانه را یادآوری کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از دفتر روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور رییس کل دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه دولت برای تامین معیشت مردم تلاش می کند و ما به عنوان دستگاه نظارتی راهنما و حامی آنها هستیم، گفت: هدف ما نشان دادن حساسیت ها و اولویت های رسیدگی دستگاه های نظارتی به دستگاه های اجرایی برای پیشگیری از تخلف و بستن حفره های فساد و انحراف و در نهایت جلوگیری از تشکیل پرونده است.

وی هشدار داد: بعضا مشاهده می شود که ترک فعل ها در برخی دستگاه های اجرایی تبدیل به امری عادی شده است که این بساط باید برچیده شود، و با تسریع در اصلاح قانون، تمام ظرفیت های دستگاه های اجرایی برای کنترل های داخلی به کار گرفته شود.

بذرپاش از ارائه گزارش اجرای احکام قانون بودجه طی 6 ماه ابتدایی سال 1400 در پایان آبان ماه خبر داد و افزود: دیوان محاسبات کشور تلاش می


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بذرپاش: دیوان محاسبات از کاغذبازی، اطاله رسیدگی ها و حسابرسی ها جلوگیری می کند

بذرپاش: دیوان محاسبات از کاغذبازی، اطاله رسیدگی ها و حسابرسی ها جلوگیری می کند