مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 آبان 1400 ساعت 17:452021-11-02ورزشي

فرصت نوسازی بافت های فرسوده با اجرای طرح های بازآفرینی شهری فراهم است


سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران در سفر به هرمزگان، گفت: دولت با اجرای طرح های بازآفرینی شهری، فرصت خوبی جهت نوسازی بافت های فرسوده فراهم کرده است.

- به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، حسن احمدی نوری، سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران، به منظور بازدید از سکونتگاه های غیررسمی بندرعباس، روز گذشته به این شهر سفر کرد.

احمدی نوری در این سفر با همراهی حسین الماسی معاون فنی و نظارت و حبیب خراسانی معاون ساماندهی و بازآفرینی شهری شرکت بازآفرینی شهری ایران و نیز آرش رضایی مدیرکل راه و شهرسازی استان هرمزگان، از پروژه های بازآفرینی این استان از جمله پروژه زمین ورزشی قائم، کوی نصر ( تپه الله اکبر) و محله چاهستانی های بندرعباس بازدید کرد.

سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران در بازدید از بافت ناکارآمد بندرعباس (محله چاهستانی ها) گفت: بر اساس مطالعات انجام شده، بهداشت یکی از مهم ترین دغدغه ها و اولویت های مردم محسوب می شود، همچنین دسترسی به امکانات آموزشی و رفع مشکلات مربوط به مالکیت از دیگر اولویت های ساکنان سکونتگاه های غیررسمی به شمار می رود.

او افزود: شرکت بازآفرینی شهری ایران در طول سال ها فعالیت خود به این موضوعات ورود پیدا کرده و فعالیت های نشان از این دارد که مردم این استان از ظرفیت مشارکت بالا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرصت نوسازی بافت های فرسوده با اجرای طرح های بازآفرینی شهری فراهم است

فرصت نوسازی بافت های فرسوده با اجرای طرح های بازآفرینی شهری فراهم است