مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 آبان 1400 ساعت 10:452021-11-02اقتصادي

هدررفت 47 درصدی آب در شبکه های روستایی خراسان جنوبی


معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی به موضوع هدررفت آب از شبکه های توزیع اشاره کرد و گفت: هدرفت آب از شبکه های توزیع روستایی 47 درصد و در حوزه شهری بالای 30 درصد است که در مجموع حدود 10 درصد بیش از میانگین کشوری است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، محمد فرهادی ظهر امروز در ششمین قرارگاه آب خراسان جنوبی، اظهار داشت: ما باید مدیریت مصرف آب را در همه حوزه ها جدی بگیریم و از هر ظرفیتی برای ترویج فرهنگ درست مصرف کردن از منابع آبی استفاده کنیم.

وی به موضوع هدررفت آب از شبکه های توزیع اشاره کرد و گفت: هدرفت آب از شبکه های توزیع روستایی 47 درصد و در حوزه شهری بالای 30 درصد است که در مجموع حدود 10 درصد بیش از میانگین کشوری است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: برای کم کردن فاصله استان تا میانگین کشوری، اقداماتی انجام شده و اعتبارات لازم هم به این موضوع اختصاص یافته است.

اجرای برنامه ها برای کاهش هدررفت آب فرهادی اضافه کرد: پیگیری های استان برای تأمین اعتبار از سایر منابع و شتاب گرفتن روند اجرای برنامه های مرتبط با کاهش هدررفت آب از شبکه های توزیع همچنان ادامه دارد.

وی با تأکید بر اهداف و سیاست های سند سازگاری با کم آبی،گفت: وظیفه هر کدام از دستگاه ها در این سند مشخص شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هدررفت 47 درصدی آب در شبکه های روستایی خراسان جنوبی

هدررفت 47 درصدی آب در شبکه های روستایی خراسان جنوبی