مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 آبان 1400 ساعت 10:252021-11-02پزشكي

سازمان غذا و دارو: اثربخشی قابل قبول واکسن های وارداتی/ استفاده از فخرا و کووپارس به عنوان دُز سوم


میزان عوارضی که از واکسن ها گزارش شد نسبت به ابتلا کم بود و واکسن ها در کمتر از یک درصد افراد واکسینه شده دچار عارضه شدید ناشی از تزریق شدند که این عدد قابل مقایسه با ابتلا به کرونا نبود.

- سازمان غذا و دارو: اثربخشی قابل قبول واکسن های وارداتی/ استفاده از فخرا و کووپارس به عنوان دُز سوم میزان عوارضی که از واکسن ها گزارش شد نسبت به ابتلا کم بود و واکسن ها در کمتر از یک درصد افراد واکسینه شده دچار عارضه شدید ناشی از تزریق شدند که این عدد قابل مقایسه با ابتلا به کرونا نبود.

رییس اداره مطالعات بالینی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تمام واکسن های کرونا که وارد کشور شدند، اثربخشی داشتند، گفت: این اثربخشی قابل قبول بوده است و واکسن ها می توانند ایمنی مناسب جمعی ایجاد کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر رضا مساعد_ رییس اداره مطالعات بالینی سازمان غذا و دارو و عضو کمیته ملی واکسن کووید 19 در حاشیه جلسه کمیته علمی کووید 19 در جمع خبرنگاران، گفت: مطالعات بالینی واکسن ها در دانشگاه های علوم پزشکی کشور انجام و بحث اثربخشی و عوارض واکسن های مصرف شده بررسی شد.

بر این اساس تمام واکسن هایی که وارد کشور شدند، اثربخشی داشتند و این اثربخشی قابل قبول بوده است و واکسن ها می توانند ایمنی مناسب جمعی ایجاد کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سازمان غذا و دارو: اثربخشی قابل قبول واکسن های وارداتی/ استفاده از فخرا و کووپارس به عنوان دُز سوم

سازمان غذا و دارو: اثربخشی قابل قبول واکسن های وارداتی/ استفاده از فخرا و کووپارس به عنوان دُز سوم