مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 آبان 1400 ساعت 13:152021-11-01اجتماعي

80 درصد دانش آموزان نهاوند دز اول واکسن کرونا را تزریق کردند


بیش از 80 درصد دانش آموزان نهاوند دز اول واکسن کرونا را تزریق کردند.

- احسان خویشوند امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در نهاوند اظهار کرد: تاکنون از مجموع 15 هزار و 800 دانش آموزان دوره های اول و دوم متوسطه این شهرستان بیش از 12 هزار و 500 نفر یعنی بیش از 80 درصد آنان با مراجعه به مراکز واکسیناسیون دز اول واکسن در مراکز اجرایی واکسیناسیون تزریق می شود که در حال حاضر حدود 80 درصد آن مربوط به دز دوم است.

رییس مرکز بهداشت نهاوند آخرین وضعیت تزریق واکسن کرونا را در شهرستان رضایت بخش عنوان کرد و گفت: از ابتدای کار واکسیناسیون در این شهرستان تاکنون 186 هزار دز واکسن تزریق شده که 111 هزار مورد آن مربوط به دز اول و مابقی مربوط به دز دوم است.

وی گفت: مجموعا در گروه های سنی 12 سال به بالا می توان تاکنون 75 درصد دز اول و 36 درصد نیز دز دوم را تزریق کرده اند.

خویشوند اظهار کرد: در حال حاضر روند تزریق کرونا در 25 مرکز انجام می شود که در تعدادی از آنها تا ساعت 12 نیمه شب نیز بدون معطلی و صرف وقت واکسن خود را دریافت می کنند.

انتهای پیام/ 3140/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

80 درصد دانش آموزان نهاوند دز اول واکسن کرونا را تزریق کردند

80 درصد دانش آموزان نهاوند دز اول واکسن کرونا را تزریق کردند