مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 آبان 1400 ساعت 09:352021-10-23اقتصادي

طرح های توسعه ای با سند آمایش هماهنگ باشد/ تشریح سهم دستگاه های اجرایی ایلام از مصوبات سفر


رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام گفت: سرمایه گذاری ها و تسهیلاتی که توسط بانک ها اعطا می شود باید با سند آمایش مغایرت نداشته باشند و در راستای اهداف سند باشد ضمناٌ مطالعات و طرح هایی که قبلاً تهیه شده اگر با سند آمایش استان مغایرت دارند باید بازنگری شوند.

- ایسنا/ایلام رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام گفت: سرمایه گذاری ها و تسهیلاتی که توسط بانک ها اعطا می شود باید با سند آمایش مغایرت نداشته باشند و در راستای اهداف سند باشد ضمناٌ مطالعات و طرح هایی که قبلاً تهیه شده اگر با سند آمایش استان مغایرت دارند باید بازنگری شوند.

رحمت الله قیصوری در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: برنامه تلویزیونی چشم انداز در خصوص جهتگیری های آمایش سرزمین با رویکردی توسعه گرا، مشارکت جو و انعطاف پذیر مبتنی بر توان مدیریتی، اجتماعی، محیطی، کشاورزی، صنعت، گردشگری، حمل و نقل، امنیتی، خدمات، منابع طبیعی و محیط زیست استان با حضور کارشناسان خبره با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و صدا و سیمای مرکز ایلام با هدف قابلیت افزایی و بهره گیری از فرصت های موجود در 12 قسمت تهیه و از شبکه استانی ایلام پخش خواهد شد.

سوالاتی که سند آمایش سرزمینی به آنها پاسخ می دهد وی با با بیان اینکه آمایش سرزمین تنظیم رابطه انسان، فضا و فعالیت ه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرح های توسعه ای با سند آمایش هماهنگ باشد/ تشریح سهم دستگاه های اجرایی ایلام از مصوبات سفر

طرح های توسعه ای با سند آمایش هماهنگ باشد/ تشریح سهم دستگاه های اجرایی ایلام از مصوبات سفر