مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 آبان 1400 ساعت 06:402021-10-23سياسي

علی دعموش: حزب الله هیچ زمانی وارد جنگ داخلی در لبنان نمی شود


به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شیخ علی دعموش معاون رییس شورای اجرایی حزب الله در خطبه نماز جمعه به حوادث هفته گذشته در بیروت پرداخته و اعلام کرد، - معاون رییس شورای اجرایی حزب الله لبنان تاکید کرد که حزب نیرو های لبنانی با اتهام زنی و دروغ پردازی علیه حزب الله در صدد جلب حمایت و رضایت آمریکا و متحدان آن است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شیخ علی دعموش معاون رییس شورای اجرایی حزب الله در خطبه نماز جمعه به حوادث هفته گذشته در بیروت پرداخته و اعلام کرد، آنچه که هفته گذشته در منطقه الطیونه بیروت رخ داد یک موضوع ساده نیست؛ بلکه یک امر جدی و اساسی است، زیرا برخی قصد داشتند از خلال این جنایت ما را فریب داده و به کشور را به سمت یک جنگ داخلی واقعی بکشانند.

وی افزود از زمان وقوع این حادثه ما اتهامات و دروغ های زیادی از جانب حزب نیرو های لبنانی و رییس جنایتکار آن درباره این اتفاق شنیدیم.

آن ها یک بار می گویند اتفاقی که افتاد به منظور دفاع از خودشان بوده و یک بار دیگر می گویند این حادثه با هدف مقابله با حزب الله اتفاق افتاد.

این مقام حزب الله تاکید کرد، همه این دروغ ها و اتهاماتی که افراد برای توجیه جنایت خود به کار می برند هیچ کس را فریب نمی دهد و این واقعیت را پنهان نخواهد کرد که این یک جنایت برنامه ریزی شده بود و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

علی دعموش: حزب الله هیچ زمانی وارد جنگ داخلی در لبنان نمی شود

علی دعموش: حزب الله هیچ زمانی وارد جنگ داخلی در لبنان نمی شود