مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 مهر 1400 ساعت 13:002021-10-19بين الملل

نگرانی رژیم صهیونیستی از گرم شدن روابط ایران و کشورهای عربی


یک رسانه صهیونیستی اعلام کرد که گرم شدن روابط ایران با کشورهای معتدل عربی رژیم صهیونیستی را بسیار نگران کرده است.

- یک رسانه صهیونیستی اعلام کرد که گرم شدن روابط ایران با کشورهای معتدل عربی رژیم صهیونیستی را بسیار نگران کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از عرب 48، برخلاف ادعاهای اسراییل و تلاش برای منزوی کردن و تحمیل تحریم علیه ایران، روابط تهران و کشورهای عربی به ویژه بعد از روی کار آمدن ابراهیم رییسی که در اسراییل تندرو و افراطی توصیف می شود، بهبود یافته است و به نظر می رسد که سیاست های اسراییل در این باره شکست خورده است به خصوص اینکه سیاست آن ها با سیاست دولت آمریکا در تناقض است و واشنگتن تمایل دارد که توافق هسته ای را با ایران ازسربگیرد.

یوآف لیمور، تحلیلگر نظامی روزنامه اسراییل هیوم می گوید که گرم شدن روابط ایران و برخی کشورهای معتدل منطقه در روزهای اخیر اسراییل را نگران کرده است و امید اسراییل برای ایستادن کشورهای معتدل عربی در کنار اسراییل و علیه ایران شکست خورده است.

این تحلیلگر رژیم صهیونیستی تاکید کرد: بعد از روی کار آمدن ابراهیم رییسی ایران تلاش زیادی کرده است تا روابطش با کشورهای خاورمیانه از جمله عربستان بهبود یابد و احتمال می رود که بعد از قطعی چند ساله روابط میان دو کشور، روابط دیپلماتیک میان آن ها از سرگ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نگرانی رژیم صهیونیستی از گرم شدن روابط ایران و کشورهای عربی

نگرانی رژیم صهیونیستی از گرم شدن روابط ایران و کشورهای عربی