مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 مهر 1400 ساعت 09:352021-10-19اقتصادي

تخصیص 300 میلیارد تومان اعتبار از محل ماده 56 به تونل کبیرکوه


مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام گفت: برای تکمیل تونل کبیر کوه و راه های طرفین آن مبلغ 300 میلیارد تومان از محل ماده 56 و 100 میلیارد تومان از محل منابع عمومی سال های 1400 و 1401 در نظر گرفته شد.

- عبدالله بهادری ظهر امروز در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام گفت: سفر اخیر ریاست جمهور به استان ایلام مصوب شد برای تکمیل تونل کبیر کوه و راه های طرفین آن مبلغ 300 میلیارد تومان از محل ماده 56 و 100 میلیارد تومان از محل منابع عمومی سال های 1400 و 1401 و 40 میلیارد تومان نیز برای بهسازی قطعه اول راه اصلی صالح آباد- ایلام- حمیل در نظر گرفته شود.

وی تفزود: تأمین زمین مورد نیاز 8000 واحد مسکن روستایی وشهری در سال های 1400 تا 1403 و 2 هزار واحد مسکونی از محل موافقتنامه سازمان برنامه و بودجه و بنیاد مسکن در سال جاری را از دیگر مصوبات سفر ریاست جمهور به استان ایلام عنوان کرد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان گفت: در راستای اجرای قانون جهش تولید مسکن برنامه ریزی برای احداث حدود 28 هزار واحد مسکونی طی چهار سال در استان ایلام صورت گرفته است که هم اکنون احداث 3290 واحد طرح اقدام ملی مسکن در استان اجرایی شده است.

بهادری خاطر نشان کرد: استان ایلام توانایی احداث 28 هزار واحد مسکونی طی 4 سال قطعاً دارد و این مهم بستگی به استقبال اشخاص واجد شرایط از طرح مذکور است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تخصیص 300 میلیارد تومان اعتبار از محل ماده 56 به تونل کبیرکوه

تخصیص 300 میلیارد تومان اعتبار از محل ماده 56 به تونل کبیرکوه