مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 مهر 1400 ساعت 07:202021-10-19اقتصادي

16 هکتاری؛ مجموعه ای ناامن برای ورزش!


مجموعه ورزشی 16 هکتاری اهواز سال ها است که در انتظار تحول و رسیدن به شرایط ایده آل است.

- در دنیای امروز که آسیب های اجتماعی مثل اعتیاد خطرات جبران ناپذیری به یک جامعه و جوانان آن وارد می کند، ورزش می تواند سالم ترین تفریح و نشاط و به نوعی تضمین کننده سلامت یک جامعه باشد.

البته به شرطی که امکانات اولیه برای ورزش نیز در اختیار همگان قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، مجموعه ورزشی 16 هکتاری در یکی از مناطق قدیمی و پراستعداد اهواز واقع شده است؛ طرحی که میلیاردها تومان برای توسعه ورزش، شناخت استعداد و افزایش سرانه ورزشی در آن هزینه شده، سال ها است که علی رغم وعده های مسئولان مورد بی مهری قرار گرفته و رو به نابودی است، آن هم در حالی که این ظرفیت می توانست به یکی از بهترین مجموعه ورزشی های کشور تبدیل شود.

نبود امکانات اولیه در این مجموعه از جمله سرویس بهداشتی، روشنایی مناسب، عدم تامین امنیت، وجود ضایعات و نخاله های ساختمانی و چمن مصنوعی به بُتن نشسته، باعث شده حالا 16 هکتاری، به مجموعه ناامن برای ورزش تبدیل شود.

از جمله مواردی که باعث شده، 16 هکتاری اهواز در نگاه اول شباهت چندانی به یک مجموعه ورزشی نداشته باشد، عدم نظافت و مملو از خار و خاشاکِ آن است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

16 هکتاری؛ مجموعه ای ناامن برای ورزش!

16 هکتاری؛ مجموعه ای ناامن برای ورزش!