مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 مهر 1400 ساعت 07:002021-10-17بين الملل

فعال زن سعودی: حرف های زیادی دارم اما فعلا سکوت می کنم


لجین الهذلول، فعال سعودی که پیشتر از زندان آزاد شد اعلام کرد که ترجیح می دهد درباره زندان های تحقیقات وابسته به ریاست امنیت ملی عربستان سکوت کند.

- لجین الهذلول، فعال سعودی که پیشتر از زندان آزاد شد اعلام کرد که ترجیح می دهد درباره زندان های تحقیقات وابسته به ریاست امنیت ملی عربستان سکوت کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت روزنامه عربی21، لجین الهذلول، فعال سعودی در واکنش به گزارش شبکه الشرق عربستان که گزارش مثبتی را درباره زندان های اطلاعاتی وابسته به دستگاه امنیت ملی عربستان ارائه کرده بود، گفت: حرف های زیادی دارم که بخواهم بگویم اما اکنون سکوت اختیار کرده ام.

واکنش الهذلول بعد از توییت های هاله الدوسری، فعال مخالف سعودی منتشر شد که از گزارش شبکه الشرق انتقاد کرده بود.

این شبکه در گزارشی تصاویری از شرکتی را منتشر کرد که 300 تن از زندانیان زندان های تحقیقات در 12 زمینه مختلف در آن فعالیت می کنند.

در این گزارش آمده است، این شرکت که نام آن Power است از سودآورترین شرکت های عربستان است و در زمینه های صنعت و کشاورزی و زمینه های دیگر فعالیت می کند.

این گزارش با انتقادات شدیدی مواجه شد.

فعالان این شبکه را به تلاش برای سرپوش گذاشتن بر وضعیت بد زندان های عربستان متهم کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فعال زن سعودی: حرف های زیادی دارم اما فعلا سکوت می کنم

فعال زن سعودی: حرف های زیادی دارم اما فعلا سکوت می کنم