مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 مهر 1400 ساعت 13:452021-10-15ورزشي

چهارمحال و بختیاری رتبه بیست و هشتم سرانه ورزشی را دارد


نماینده شهرکرد، بن و سامان با انتقاد از سرانه ورزشی چهارمحال و بختیاری گفت: این استان از نظر سرانه ورزشی رتبه 28 را در کشور دارد و تقریبا جزو آخرین استان هاست.

- به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد احمد راستینه بعد از ظهر امروز در جلسه نهایی کمیسیون فرهنگی مجلس در شهرکرد، گفت: استان چهارمحال و بختیاری می تواند قطب گردشگری و تورسیم درمانی باشد که متاسفانه تاکنون محقق نشده است و ضرورت دارد کمیسیون فرهنگی در سند جامعی که برای اتقای شاخص های استانی تدوین می کند وزارت خانه ها را مکلف کند که عدالت و توسعه آمایش سرزمینی در حوزه گردشگری یک اقدام ویژه انجام دهند.

نماینده شهرکرد، بن و سامان در مجلس با انتقاد از سرانه ورزشی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: این استان از نظر سرانه ورزشی رتبه 28 را در کشور دارد و تقریبا جزو آخرین استان هاست و این درحالی است که ما با ارتفاع بالا از سطح دریا و آب و هوای مناسب می توانستیم میزبان بسیاری از رشته های ورزشی در سطوح قهرمانی باشیم.

وی از سایر اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس درخواست کرد: مجلس باید وزارت ورزش را مکلف کند که در سند جامع، یک برنامه زمان بندی و مشخص و قابل اندازه گیری تعریف کند که سرانه ورزشی این استان حداقل به میانگین کشوری برسد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چهارمحال و بختیاری رتبه بیست و هشتم سرانه ورزشی را دارد

چهارمحال و بختیاری رتبه بیست و هشتم سرانه ورزشی را دارد