مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 مهر 1400 ساعت 11:252021-10-15سياسي

جامعه ما تا حدود زیادی با فضای کاری عقیدتی سیاسی بیگانه است


رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه طرح های فرهنگی مصباح در ارتش تبدیل به گفتمان شده، گفت: این طرح ها، قوام بخش و ارتقا دهنده سطح آمادگی و توان رزمی کارکنان است که می تواند موجب تاثیرات مثبت در وظیفه شناسی هرچه بهتر و بیشترِ کارکنان ارتش شود.

- رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه طرح های فرهنگی مصباح در ارتش تبدیل به گفتمان شده، گفت: این طرح ها، قوام بخش و ارتقا دهنده سطح آمادگی و توان رزمی کارکنان است که می تواند موجب تاثیرات مثبت در وظیفه شناسی هرچه بهتر و بیشترِ کارکنان ارتش شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ارتش، حجت الاسلام و المسلمین عباس محمد حسنی رییس سازمان عیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت 24 مهر سالروز تأسیس سازمان عقیدتی سیاسی در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی ارتش، با اشاره به جمله ارتش کلمه طیبه است گفت: دراین باره از بیانات حضرت آقا استفاده می کنم که می فرمایند:《نقش شما برادران عقیدتی و سیاسی در رسیدن به نقطه مطلوب نقش تعیین کننده ای است》.

این سخن نورانی گواه روشنی است که عقیدتی سیاسی توانسته نقش خود را به درست ایفاء کرده و چنین مدال افتخاری را از فرماندهی کل قوا(مدظله العالی) دریافت کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جامعه ما تا حدود زیادی با فضای کاری عقیدتی سیاسی بیگانه است

جامعه ما تا حدود زیادی با فضای کاری عقیدتی سیاسی بیگانه است