مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 مهر 1400 ساعت 09:102021-10-14سياسي

ایجاد 1000 شغل با بهره برداری از شهرک گلخانه ای فجر ایزد


با بهره برداری از شهرک گلخانه ای فجر ایزدخواست شهرستان زرین دشت برای 1000 نفر شغل ایجاد می شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، ساداتی نژاد در سفر به زرین دشت مورد استقبال مردم و مسئولان شهرستان قرار گرفت و با حضور در گلزار شهدای شهرپیر به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

وی از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات این شهرستان قرار گرفت و افزود: این مشکلات در جلسه شورای اداری که با حضور رییس جمهور در شیراز برگزار خواهد شد مطرح و پیگیری خواهد شد.

ساداتی نژاد در بازدید از شهرک گلخانه ای فجر ایزدخواست از بهره برداری سریع این مجموعه در آینده نزدیک خبر داد و گفت: این شهرک گلخانه ای در زمینی به مساحت 120 هکتار و با ظرفیت 1000 شغل در حال احداث است.

امام جمعه شهرپیر گفت: شهرستان زرین دشت سالهاست که با مشکلات جاده ای و آب دست و پنجه نرم می کند و مردم بسیار در رنج و زحمت هستند.

حجت السلام مومنی تبار در جلسه ای که با حضور وزیر جهاد کشاورزی در زرین دشت تشکیل شد افزود: جاده های مواصلاتی جهرم به زرین دشت و زرین دشت به داراب و همچنین گردنه منتهی به حاج آباد از مهمترین مشکلات این منطقه است و سالیانه افراد زیادی در این جاده ها کشته و مصدوم میشوند.

وی افزود: یکی دیگر از عمده مشکلات زرین دشت اشتغال و بیکاری جوانان است که سبب مشکلات اجتماعی و گا ها مهاجرت شده


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایجاد 1000 شغل با بهره برداری از شهرک گلخانه ای فجر ایزد

ایجاد 1000 شغل با بهره برداری از شهرک گلخانه ای فجر ایزد