مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 مهر 1400 ساعت 06:452021-10-13اجتماعي

حذف کروکی های کاغذی و ترسیم الکترونیکی کروکی تصادفات


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ محمد علی زارع، معاون فنی، مهندسی و خدمات ترافیکی پلیس راهور ناجا با حضور در برنامه گفتگوی اجتماعی در مورد خدمات راهور ناجا و تصادفات رانندگی گفت: - زارع بااشاره به ارائه خدمات پلیس راهنمایی ورانندگی ناجا در بستر های اینترنتی درراستای تحقق هوشمندسازی پلیس گفت:با راه اندازی سامانه ترسیم الکترونیکی کروکی تصادفات بزودی درتمام کشور کروکی کاغذی حذف و ترسیم کروکی بصورت الکترونیک انجام می شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ محمد علی زارع، معاون فنی، مهندسی و خدمات ترافیکی پلیس راهور ناجا با حضور در برنامه گفتگوی اجتماعی در مورد خدمات راهور ناجا و تصادفات رانندگی گفت: انجام آزمایشی سامانه ترسیم الکترونیکی کروکی تصادفات در شهر قم به صورت پایلوت انجام شده و به زودی در سراسر کشور اجرایی خواهد شد.

وی در ادامه افزود: در تصادفات رانندگی در معابر رانندگان باید بعد از تصادف به وظیفه خود عمل کنند و هر چه سریع تر و تا قبل از رسیدن افسر راهنمایی و رانندگی اقدام به بازگشایی مسیر نمایند و با توجه به هماهنگی هایی که با بیمه ها انجام شده بدون نیاز به کروکی کاغذی می توانند به شرکت های بیمه ای مراجعه کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حذف کروکی های کاغذی و ترسیم الکترونیکی کروکی تصادفات

حذف کروکی های کاغذی و ترسیم الکترونیکی کروکی تصادفات